Echipa ``Fulgi de Nea``

Desi “Fulgi de Nea” este o organizatie relativ tanara, infiintata in 2020, membrii echipei sunt instructori de schi cu o vasta experienta atat in domeniul sporturilor de iarna, cat si in cel al pedagogiei.

MEMBRII ECHIPEI

Andreea

Andreea

Instructor Schi
Andreea Cotfas are o vastă experiență fiind monitor de schi din 2012, membră AMPSR (Asociația Monitorilor de Schi Profesioniști din România) și ISIA (International Ski Instructors Association).
Licența in Sport și Performanță Motrică și Masterul in Antrenament și Performanță Sportivă ambele studiate la Univeristatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca aduc un plus în observarea și adaptarea lecțiilor în funcție de aptitudinile și calitățile motrice ale cursanților și totodată in maximizarea acestora.
Dragostea pentru copii, răbdarea, calmul și buna dispoziție o fac un monitor îndrăgit de cei mici cât și de adulți.
Andreea participă la competiții naționale de schi, fiind dublă campioană națională (2015 Arieșeni și 2018 Vatra Dornei) și vicecampioană națională (2016 Transalpina) la “Campionatul Național al Monitorilor de Ski și Snowboard“.
Vorbește limba engleză.
Maria

Maria

Instructor Schi
Maria, fiind inspirată chiar de către tatăl ei, un renumit profesor de sport, îmbrățișează cu dragoste și pasiune această vocație.
A absolvit două facultăți: Kinetoterapie și Educație fizică și sport, la Universitatea de tradiție, Babeș Bolyai din Cluj-Napoca.
Încă din iarna anului 2011, se implică efectiv în procesul de educare și conștientizare sportivă a copiilor, activând ca monitor de schi.
Deoarece iubește munca alături de copii, în anul 2016 alege să profeseze în rândul cadrelor didactice, dedicându-se predării educației fizice.
Ea te învață să înțelegi și să iubești tradițiile, natura, muntele și animalele.
Se identifică ca fiind sufletul echipei!
Silviu-Instructor-Schi

Silviu

Instructor Schi
A terminat facultatea de Educatie fizică si sport la Cluj,specializare schi alpin si un master in Știința sportului.Este dedicat meseriei de profesor de educație fizică,având o experienta de 15 ani.În perioada de iarnă este instructor de schi,pe pârtia Toplita, practicând aceasta meserie din anul 2003, ïn cadrul facultății de sport si după, pe diferite pârtii in țară. Are experiența multor tabere de schi si tabere de vară, în diferite locatii.
Se identifică a fi cu un calm peste măsură, un prieten al copiilor, fiind foarte apreciat in rândul lor. Are categoria a 3-a, antrenor schi si este monitor de schi autorizat din 2005.
Vorbeste limba engleză si franceză.

Szabi

Instructor Schi
Szabi Orosz (Sebi) este monitor de schi din anul 2013, fiind apreciat de copii, cât și de adulti pentru seriozitatea și răbdarea de care dă dovadă.
Vara este instructor în taberele de aventură, predând lecții de dans, dezvoltare personală și jocuri de mișcare.
Licență în Educație Fizica și Sport, master în Educație Fizica și Agrement în Turism la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj Napoca.
Vorbește limba maghiară.
Vali-Instructor-Schi

Vali

Instructor Schi
Vali- e ĂLA! : Șlefuit atent de mâna domnului profesor Virgil Ganea, doctor in schi alpin la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Cluj-Napoca, Vali e membru fondator al școlii de schi Bulgarașu’ Șureanu… e ĂLA cu părul lung, chiar dacă s-a tuns dupa 20 de ani, e ĂLA cu bancuri pentru orice situație, e ĂLA care zice că o zi fară zâmbete e o zi pierdută, e ĂLA cu muzică rock 🤘 și ĂLA care zboară cu parapanta dar mai presus de toate e ĂLA care te învață să schiezi fie ca ai 3 ani sau 70! E ĂLA care va avea grija ca TU învațăcelul în tainele schiului să fi in siguranță pe pârtie și să pleci acasă mulțumit și fericit!
Vorbește limba engleză!

INFIINTATA IN IARNA LUI 2020

CATEVA CIFRE DESPRE “FULGI DE NEA”
0
TABERE
0
PARTICIPANTI
0
PARTICIPANTI FERICITI
0
ZAMBETE